ENERGIE


Ik ben Sophie Vanbiervliet. Ik studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU Leuven.

Ik werkte 15 jaar in de commerciële wereld waaronder 10 jaar als zaakvoerder van VW-Audi concessies. 

Wat mij bij het ondernemen vooral aanspreekt is het werken met mensen, op zoek gaan hoe je als team de beste resultaten kunt neerzetten, hoe je de sterktes uit elk individu kan halen.

Na de verkoop van de garages was het tijd om een ander pad te kiezen. Ik besloot mij bij te scholen als psychotherapeute. In 2016 richtte ik mijn eigen praktijk Talentenroos op waar ik hoogbegaafde kinderen en jongeren begeleid op zoek naar hun innerlijke kracht. Ik coach ouders en ondersteun scholen om hun beleid rond hoogbegaafdheid te optimaliseren. 

Daarnaast geef ik commerciële trainingen en opleidingen en ondersteun ik volwassenen op zoek naar de job die hen energie geeft. Ik geniet ervan om mijn jarenlange ervaring met hen te delen zodat ze met nog meer zin aan de slag gaan. Mensen enthousiasmeren, vooruit duwen, hun grenzen verleggen, doen groeien, dit zijn mijn ware passies. Ik doe dit in verschillende domeinen en geniet van deze diversiteit.

TALENTENBOX

TEL  0495 22 94 60

sophie@talentenbox.be

MARIE PINTELONSTRAAT 1, 8200 BRUGGE